3. Hemşirelikte Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar Sempozyumu Uludağ Üniversitesinde Gerçekleştirildi

3. Hemşirelikte Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar Sempozyumu Bursa'da Uludağ Üniversitesi Sağlık yüksekokulu tarafından gerçekleştirildi. Başkanlığını Doç.Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu'nun yaptığı sempozyumda "değerler" tartışıldı. Prof.Dr. Veysel Sönmez'in yoğun olarak yer aldığı programlarda çok sayıda alanında uzman akademisyen katıldı. Yüksekokulumuzdan Doç.Dr. Gülbu Tanrıverdi, Yrd. Doç.Dr.Selma Atay ve Yrd. Doç.Dr. Fatma Yılmaz Kurt sempozyuma davetli olarak katıldılar. İnteraktif ve oldukça renkli sunumlarla gerçekleştirildi. Sempozyumun bir sonucu olarak Yüksekokulumuzda Prof. Dr. Veysel Sönmez'in katılımıyla yakın zamanda bir "duyuşsal eğitim çalıştayı" yapılması planlanmaktadır.

303-kbnr-r1.jpg
303-kbnr-r2.jpg