Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünün İtfaiye ve Yangın Güvenliği Öğretmenliği Alanında Kadro Başarısı

Kadro Başarısı

Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü mezunu öğrencilerinden Furkan ÇALIŞKAN, Pınar SEVİM, Emrah GÖKKAYA, İsmail Turgut PALA, Mehmet Şirin YILDIZ, Erkin Can ÖZTÜRK, Serkan ÖZTÜRK, Selim ERTUĞRUL, Burcu ÖZKAN, Ali Rıza ERDOĞAN, Sevgi DURĞUT ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Sevda VURUR eşliğinde hazırlanıp bakanlığa sunulan İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği alan/dal dersleri ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü derslerinin karşılaştırılması hakkında hazırlanan rapor kabul görmüştür. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Meslek Liselerinin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümüne öğretmen olarak Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü mezunlarının yer almasına karar verilmiştir. Bu güzel gelişmede öncülük eden mezunlarımız ve hocamıza teşekkür eder, ataması yapılan mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Ekler

Mezunların Kadro Başarısı.pdf