ÇOMÜ Tiyatro Topluluğu "Dünyanın Ortasında Bir Yer” isimli tiyatro oyununu sergiledi.

"Dünyanın Ortasında Bir Yer" isimli tiyatro oyunu

Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Eda CANGÖL’ün yaptığı ÇOMÜ tiyatro Topluluğu tarafından  İçdaş Kongre Merkezi’nde sergilenen “Dünyanın Ortasında Bir Yer” isimli tiyatro oyunu izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Tiyatroya Ebelik bölüm başkanı Doç Dr. Ayten Dinç, Çanakkale Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden misafirler,  çok sayıda öğrenci ve davetliler katıldı.

Tek perde ve yaklaşık bir saat süren oyun, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Tiyatroların daha çok izleyici ile buluşmasının önemine vurgu yapan Müdür Yıldırım, toplumsal olaylara değinilen çok güzel bir oyun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak üniversite öğrencilerinin sanatsal faaliyetlerini her zaman destekleyeceklerini ifade etti.