Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Gülbu TANRIVERDİ ve Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Çalıştaya Katıldı

Yüksekokul Müdürü ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Gülbu Tanrıverdi, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Selma Atay ve Öğr. Gör. Sevda Efil, Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Fatma Yılmaz Kurt Hemşirelik Bölümününün akredite edilmesi sürecine ilk adım olarak 28 Kasım 2015 tarihinde İzmir'de Hemşirelik eğitim kurumlarının Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'nin (HEPDAK) düzenlediği çalıştaya katıldılar. Çalıştaya Rektörlüğün desteği ile katılan Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri 2016 yılında akredite olmak için HEPDAK'a başvurmak istediklerini ifade ettiler.

310-mrey-r1.jpg